Prevoz pokojnika iz Slovenije za Srbiju i obratno

 

 

Brzo, lako i pouzdano vršimo prevoz pokojnika iz Slovenije za Srbiju. Prevoz obavljamo iz svih gradova širom Slovenije. Nudimo najpovoljnije cene prevoza u čitavoj Evropi. Mi smo pogrebna firma sa višedecenijskim iskustvom, a vaši najmiliji će uz našu pomoć stići gde god je potrebno. Naša usluga je brza i efikasna, a naše preduzeće je najsigurniji izbor za prevoz pokojnika iz Slovenije.
Celokupnu papirologiju za prevoz umrlih iz Slovenije:

  • Potvrda sanitarnog inspektora o ispravnosti opreme;

  • Dozvola nadležnih organa za izlazak iz države (sprovodnica);

  • Dozvola nadležnih organa za ulazak u državu;

  • Potvrda o grobnom mjestu u državi u koju se vrši prevoz;

 

Kao i sva druga dokumenta, koje porodica ili država u koju se pokojnik prevozi zahtevaju, prikupljamo sami. To radimo najbrže što možemo, uz poštovanje određenih propisa i bez uznemiravanja porodice i prijatelja preminulog, imajući u vidu težinu ovih trenutaka. Za prikupljanje papirologije, iz iskustva znamo, najčešće je potrebno između 24 i 48h i mi tu uslugu ne naplaćujemo. Od same porodice je potrebno pribaviti važeći pasoš pokojnika, izvod iz Matične knjige rođenih, izvod iz Matične kjnige umrlih (izdat od strane nadležnog organa u zemlji prijema), kao i izvod iz Matične knjige venčanih u slučaju da je preminula osoba bila u braku.
Međunarodne dozvole i ostala papirologija vezana za sahranu u domovini preminule osobe neophodne su za sprovođenje iste. Ostatak papirologije obuhvata: dozvolu nadležnih organa za izlazak iz države (sprovodnica), potvrdu sanitarnog inspektora o ispravnosti opreme, potvrdu o grobnom mestu u državi u koju se vrši prevoz i dozvolu nadležnih organa za ulazak u državu.


Prevoz umrlih iz Slovenije organizujemo iz svih gradova u zemlji

 

Tu smo za Vas u najtežim trenucima. Udaljeni smo samo jedan telefonski poziv. Stižemo na dogovorenu adresu što pre, tako da ne morate da napuštate svoje bližnje u ovoj situaciji.

 

Prevoz pokojnika iz Slovenije za Srbiju